Serbien

SERBIA IN DISGUISE

Vi sætter vi fokus på lesbiskes livsvilkår i Serbien. Et land, der søger om optagelse i EU, men som er langt fra Eu’s idealer om lige ret for alle. Serbien er nemlig et land, hvor det er svært at få lov til at være den man er, og hvor kvinder må skjule deres kærlighed til andre kvinder. Mange lesbiske i Serbien er tvunget til at bo hjemme hos deres homofobiskeforældre eller dele et værelse med en veninde, fordi de ikke har råd til at bo for sig selv. Et lesbisk liv i Serbien er tit lig med et ensomt liv, hvis du ikke lige bor i Novi Sad eller Beograd, der er de eneste to byer i Serbien, hvor der findes lesbiske grupper.

Vi støtter LezQuattro

Overskuddet fra festen den 2. juni går til LezQuattro, der er et serbisk rådgivnings- og uddannelsesteam for lesbiske. LezQuattro søger støtte til at invitere et antal lesbiske fra små byer i Serbien.

Regnskabet er på plads efter en forrygende fest i Huset. Vi kan nu sende 20.471 kr. af sted til vores lesbiske venner i Serbien. TAK til alle de frivillige i døren, ved suppen, hjælp til sortbørsaktiviteterne ved dartspillet, TAK til vores fantastiske skåltalere. TAK til de fantastiske Dj’s, TAK til alle jer, der kom og festede. Uden jer – ingen fest og intet overskud.

TAK til vores sponsorer

Iben Haahr og Minna Grooss

Tine Harden

 

Læs mere om, hvad vi har støttet.