Indien

Den organisation, vi støtter hedder Vikalp. Vi samlede ind til, at de kan udvide shelteret. Juleindsamlingen gav 26.650 kr. I alt blev der samlet 60.000 kr.ind gennem Mette Lorentzens fundraising.

BOLLYWOOD STØTTEFEST

”Bollywood” støttefest i november 2010 gav et flot overskud på 15.000 kr. som vi sendte til Vikalp i Gujarat. Pengene blev brugt til at udbygge et shelter/krisecenter for udsatte homo- bi- og transpersoner. Kort tid efter rejste Mette L. fra arrangørgruppen og Birgitte Munck Eriksen med mange års erfaring i NGO-arbejde for egen regning ud for at besigtige krisecenteret. I april kunne vi så invitere til kaffe, brunch og lesbiske historier fra Indien på Løve’s Bogcafé.

OM VIKALP

“We are a feminist organization, registered with an all women Board of Trustees in 1996. We engage with the struggles of women in tribal, rural and urban areas of Gujarat in Western India”

TAK til Petersen Tegl

Petersen Tegl har sponsoreret 1600 specielt fremstillede juniortegl. Vi sælger dem for 50 kr. stykket. Hvis alle bliver solgt, er der penge nok til den ønskede udvidelse. På stenene er der skrevet “Kærlighed” på hindi. Margrete Grøn har hjulpet med grafikken.